Staande buitenlampen met een landelijke uitstraling toepassen

doorFrans Kroonmans Posted mei 23, 2019

Staande buitenlampen met een landelijke uitstraling toepassen

Staande buitenlampen met een landelijke stijl: een echte eyecatcher

Wilt u uw prachtige tuin voorzien van een echte eyecatcher? Dan zijn staande buitenlampen in een landelijke stijl een uitstekende keuze. Landelijke buitenverlichting met een klassieke vormgeving is een prachtige manier om uw tuin of woning op een stijlvolle manier te verlichten. De buitenlampen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar zijn ook nog uiterst praktisch. Ze brengen sfeervol licht dat precies de bijzondere plekjes in uw tuin uitlicht. Toch kan het lastig zijn om deze bijzondere lampen goed te combineren in uw tuin. Want hoe kunt u met deze lampen uw tuin of woning nog sfeervoller maken en een unieke nostalgische plek creëren? Daarbij zijn er ook nog ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van staande buitenlampen. Middels dit blog willen wij u helpen. Wij geven u namelijk handige tips om deze prachtige staande buitenlampen te combineren. Met onze hulp kunt u de landelijke stijl van uw woning of tuin benadrukken en de plek realiseren waar u altijd van heeft gedroomd. Bent u benieuwd geworden naar onze tips? Lees dan snel verder.

De mogelijkheden op het gebied van landelijke staande buitenlampen

Voordat wij u meer vertellen over het toepassen en combineren van staande buitenlampen met een landelijke stijl, willen wij u eerst meer informatie geven over deze bijzondere lampen. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden op het gebied van staande buitenlampen. Staande buitenlampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. De lampen danken hun landelijke en nostalgische uiterlijk aan de klassieke vorm van de lamp. De lampen worden gemaakt van aluminium of brons van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast zijn zij meestal voorzien van een dubbellaagse poedercoating die de lampen beschermt tegen de weersinvloeden. Ze zijn leverbaar in de kleuren zwart en antiek groen. Kleuren die ook kenmerkend zijn voor klassieke straatlantaarns en buitenverlichting van vroeger. Voor een extra klassieke touch zijn er ook buitenlampen verkrijgbaar die voorzien zijn van sierlijke krullen en klassieke ornamenten. Met deze buitenlampen kunt u de klassieke of landelijke stijl van uw woning of tuin extra benadrukken. Wilt u meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden op het gebied van staande buitenlampen met een landelijke uitstraling? Dan kunt u altijd contact opnemen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in deze bijzondere producten.

Tips voor het toepassen en combineren van buitenlampen

Wilt u zo’n prachtige staande buitenlamp plaatsen in uw tuin of bij uw woning? Maar vindt u het lastig om de juiste combinatie te maken? Dan helpen wij u graag. De eerste tip die wij geven is om de staande buitenlamp te combineren met een prachtig klassiek bankje in een Franse stijl. Plaats het bankje en de lantaarn op een mooie open plek in uw tuin tussen bomen of bloemen en er ontstaat een uniek plekje waar u ook ‘s avonds heerlijk kunt genieten van uw prachtig verlichte tuin. Een tweede mogelijkheid is om de staande buitenlampen te plaatsen langs uw oprit. De statige en nostalgisch ogende buitenlampen verlichten s’ avonds en ‘s nachts uw oprit en geven het direct een stijlvolle en indrukwekkende uitstraling.

Neem contact op met een specialist in buitenlampen

Heeft u inspiratie gekregen om ook aan de slag te gaan met landelijke staande buitenlampen in uw tuin? Of heeft u behoefte aan meer informatie over deze bijzondere producten? Benader dan een gespecialiseerd bedrijf in buitenlampen en vraag naar de mogelijkheden. Wij weten zeker dat u met deze prachtige staande buitenlampen met een landelijke uitstraling uw droomtuin kunt realiseren.

doorFrans Kroonmans Posted nov 4, 2018

Jouw ideale tv-meubel? Die heb je zo gevonden!

De zoektocht naar je ideale tv-meubel

Het zoeken naar een ideaal tv-meubel blijkt voor velen nogal een opgave te zijn. Van belang is dat het tv-meubel praktisch is en geen ergernissen oproept. Er komt immers een grote tv boven te hangen, waardoor ook aandacht op het tv-meubel komt te liggen. Kies je voor een modern tv-meubel of ga je toch liever voor een landelijk of industrieel exemplaar? In dit blog vertellen wij je hoe je jouw ideale tv-meubel vindt. Lees gauw verder voor onze tips.

Ontdek je eigen woonstijl

Allereerst is het belangrijk meer te weten over je eigen woonstijl. Bij welke stijl voel jij je het meest thuis? Je meubilair bepaalt grotendeels de uitstraling van je woning. Een tv-meubel moet hier wel goed op aansluiten. Kies dan ook voor een tv-meubel dat goed bij de rest van je interieur past, zodat deze opgaat in het geheel. Kies voor een glazen tv-meubel indien je een modern, strak interieur hebt. Glanzend of mat glas past hier perfect bij. Heb je een landelijke stijl in huis? Ga dan voor een tv-meubel van hout. Er zijn diverse mooie houtsoorten om uit te kiezen. Toch liever een tv-meubel voor je industriële interieurstijl? Kies voor een tv-meubel van keramiek, zodat jouw industriële interieur geheel tot haar recht komt.

Kies voor de juiste maat

De juiste afmeting kiezen voor jouw tv-meubel is van immens belang. Zo kun je jouw ideale zithoek creëren. Een tv-meubel wordt tegenwoordig niet meer alleen gebruikt om een tv op te plaatsen. Vaak krijgen ook een lamp of plant een plek op het tv-meubel. Zorg dan ook dat hier nog ruimte voor is op jouw tv-meubel naar keuze. Kies ook voor een langer tv-meubel indien je wenst de kabels van je wandcontacten hierachter te laten verdwijnen. Soms voldoen de standaard afmetingen niet en kun je het beste kiezen voor maatwerk. Een specialist produceert dan een tv-meubel geheel op maat. Minder meubilair zorgt voor rust en ruimte in huis. Een op maat gemaakt tv-meubel zorgt dat je woning geen rommelige uitstraling krijgt, waardoor vele mensen ervoor kiezen een tv-meubel op maat te laten maken.

Ieders smaak is anders

Ben je op zoek naar je ideale tv-meubel, dan heb je een ruime keuze. Het uitzoeken of laten ontwerpen van een tv-meubel blijft echter een persoonlijk iets. Wat wens jij voor je tv-meubel? Breng een bezoek aan een specialist en vertel deze wat je wensen zijn. Op die manier heeft de specialist het ideale tv-meubel voor jou zo gevonden! Wij hopen je via dit blog wat inspiratie te hebben gegeven en wensen je veel succes bij het zoeken naar jouw ideale tv-meubel!

doorFrans Kroonmans Posted jul 28, 2018

Hoe werkt Independer Energie?

Ontdek in enkele stappen hoeveel je kunt besparen

Heb jij ook van die vrienden die heel veel minder zijn gaan betalen voor energie? Hoe lukt dat hen nou altijd?! Nou, waarschijnlijk hebben zij even de tijd genomen om energie te vergelijken! Wij hebben namelijk ontdekt dat je slechts in 3 stappen kunt achterhalen hoeveel je kunt besparen op energie. Voor sommige huishoudens kan dit tot wel € 500,- per jaar schelen! Kortom, energie vergelijken loont. Lees in dit blog hoe eenvoudig het is de kosten voor jouw verbruik van energie op Independer te vergelijken.

Volg deze stappen op Independer

Eerlijk is eerlijk: energie vergelijken bij Independer is kinderlijk eenvoudig. Slechts in een paar stappen ontvang je al een duidelijk overzicht van energieleveranciers, hun contracten en prijzen. En dan hebben we het niet over tijdelijke actieprijzen, maar gewoon de vaste tarieven. Niets meer, niets minder. Zo voorkom je nadelige financiële verrassingen achteraf. Energie vergelijken op Independer verloopt als volgt:

 1. Je vult een aantal vragen in
 2. Je ziet welke 3 energieleveranciers het beste bij jou passen
 3. Je controleert welk contract jou het meest bevalt en vraagt deze direct aan

Dit houden de stappen op Independer precies in

Bovenstaande stappen zijn kort en eenvoudig. Zo wil Independer weten wat je huidige energieverbruik is. Als je het niet precies weet, zal deze vergelijkingswebsite een schatting voor je maken. Andere vragen die aan bod komen, is of je bijvoorbeeld een voorkeur hebt voor groene energie. En wil je slechts voor één jaar of bijvoorbeeld al voor drie jaar een contract afspreken? Zodra Independer de drie best passende energieleveranciers voor je heeft geselecteerd, kun je wat uitvoeriger in deze resultaten duiken. Passen de voorwaarden van de energieleveranciers bij jou? En wat zijn de verschillen in de energiecontracten vergelen met je huidige? Heb jij een contract gevonden dat naadloos aansluit op jouw wensen? Dan hoef je alleen maar wat persoonlijke gegevens in te vullen en je bent overgestapt naar een andere energieleverancier. Het opzeggen bij je huidige energieleverancier verzorgt Independer voor je!

Vergelijk ook energie bij Independer

Kortom, wij zijn helemaal overtuigd van de aanpak van Independer. Betaal niet langer teveel en ga ook energie vergelijken bij Independer!

doorFrans Kroonmans Posted jun 20, 2018

Als je naar de klantenservice van NUON wilt bellen

Zo vind je direct het juiste telefoonnummer

Wij Nederlanders zijn behoorlijk afhankelijk van onze energieleverancier, NUON in ons geval. Gaat er iets mis? Wil je overstappen? Is het tijd je meterstanden door te geven? Dan is het essentieel dat je zo snel mogelijk geholpen wordt. Helaas blijkt dat, weten nu uit eigen ervaring, niet zo makkelijk. Want welk nummer moet je nou hebben voor deze afzonderlijke zaken? Op de website van NUON staan meerdere telefoonnummers, maar een duidelijke klantenservice lijkt niet direct te bereiken. Daarom zochten wij juist ons heil buiten de NUON website om. Er bestaat namelijk een website in klantenservice support waardoor we direct naar de juiste klantenservice van NUON konden bellen.

Voorkom hoge kosten

Als je de klantenservice van NUON gaat bellen en je laat je direct doorverwijzen, dan betaal je 90 cent per minuut. Dit is een hoog bedrag ,helemaal wanneer je uren in een wachtrij zit of steeds van medewerker naar medewerker wordt doorgestuurd. Ga ook daarom naar de website in klantenservice support. Je kan dan direct achterhalen welk nummer je voor jouw vraag, verzoek of klacht moet bellen. Zo kom je direct in contact met de juiste afdeling, en bespaar je niet alleen tijd, maar ook behoorlijk wat geld! Omdat je direct geholpen wordt, is de kans op irritatie, woede of stress ook een stuk kleiner. Over irritatie gesproken, het is heel goed te begrijpen dat zo’n enorme organisatie als NUON meerdere telefoonnummers hanteert. Het is dus zinloos ons daarover druk te maken. We kunnen het maar beter erkennen en begrijpen, dan dat we boos nummer achter nummer gaan draaien. Gewoon direct het juiste nummer zoeken via de klantenservice support verzamelwebsite, dat is de oplossing!

Waarvoor wil jij de klantenservice van NUON bellen?

Voordat je op zoek gaat naar het juiste telefoonnummer van NUON, is het belangrijk dat je duidelijk hebt wat je wilt bereiken. Bepaal dus eerst helder voor jezelf wat je wilt. Wil je je abonnement eventueel verlengen, maar eerst controleren of dat voor lagere kosten kan? Wil je hoe dan ook overstappen, zo snel mogelijk? Of wil je de meterstanden doorgeven? Zorg dat je dat duidelijk hebt, verzamel al je klantgegevens van NUON en je bent klaar om de klantenservice van NUON te bellen!

doorFrans Kroonmans Posted feb 28, 2017

Een slecht binnenklimaat? Dat komt je duur te staan!

Hogere zorgkosten

Onlangs is na uitvoerig onderzoek aangetoond dat de zorgkosten van mensen in een woning met een slechte klimaatbeheersing een stuk hoger zijn dan die van bewoners met een gezond binnenklimaat. Het blijkt dus erg verstandig te investeren in goede klimaatbeheersing. Dat lijkt misschien een heuse aderlating, maar zie het als een investering. Beter wat kosten maken om een perfect binnenklimaat te realiseren, dan straks extra zorgkosten te moeten dokken. Want die zorgkosten gaan gepaard met zorgproblemen. Dat is dus dubbel vervelend! Kortom, wij hebben voor je uitgezocht wat een goede klimaatbeheersing nou precies is. En hoe je deze kunt bewerkstelligen. Lees dus snel verder!

Op naar groene en gezonde huizen

Laten we eerst bovengenoemd onderzoek nog even onder de loep nemen. Het is uitgevoerd door wetenschappers van de Universiteit Maastricht. Niet de minsten dus. Het blijkt dat hoe meer uren mensen in een huis met een slecht binnenklimaat verblijven, hoe vaker en langer ze ziek zijn. Deze uitkomst wordt meegenomen in de komende congressen tussen deskundigen uit de praktijk en wetenschappers. Deze congressen hebben ‘Green and Healthy Homes’ als uitgangspunt. Eén van de speerpunten om zo’n soort woningen te creëren, blijkt dus het op orde stellen van klimaatbeheersing te zijn. Maar wat is dat nou eigenlijk? Wellicht weten die deskundigen en wetenschappers precies wat het inhoudt, maar de gemiddelde bewoner niet. Wij zochten het voor je uit!

Wat is klimaatbeheersing eigenlijk?

Iedereen wil een comfortabel en gezond binnenklimaat. Hier zijn, kort gezegd, drie factoren verantwoordelijk voor. Licht, temperatuur en luchtkwaliteit. Die eerste twee, daar kunnen we ons wel wat bij voorstellen. Zo kunnen we ons prima inbeelden dat in een kamer van -20C°, verlicht met een bouwlamp, niet zo prettig vertoeven is. Maar die luchtvochtigheid, wat houdt dat in? Het komt vooral neer op stofdeeltjes, luchtvochtigheid en luchtbeweging. Deze fijnstof heeft een grote invloed op onze luchtwegen. Is de luchtkwaliteit niet goed? Dan kan dat dus ernstige gevolgen hebben voor onze gezondheid. Onze oplossing? Schakel een professionele meet- en regeltechnicus in. Deze meet hoe de toestand van jouw binnenklimaat is. Vervolgens kan hij je helpen de perfecte klimaatbeheersing te regelen. Een goede meet- en regeltechnicus is:

 • Ervaren
 • Gespecialiseerd in zijn vak
 • Opgeleid via tientallen cursussen
 • Uitgebreid in het aanbod diensten
 • Duurzaam in zijn manier van werken

Ook behoefte aan een goed binnenklimaat?

Vind jij jouw gezondheid ook belangrijk? Heb jij daarom ook behoefte aan een goed binnenklimaat? Regel dan een optimale klimaatbeheersing. Schakel nu een professionele meet- en regeltechnicus in!

doorFrans Kroonmans Posted jul 19, 2016

Bespaar op energie met een nieuwe ketel

Als het energieverbruik hoog en de warmteopbrengst laag is

Een cv ketel of een combiketel voor warm water en verwarming is een essentieel onderdeel in uw woning. Op kantoor is de combiketel of de cv ketel ook een hooggewaardeerd product. Als deze tenminste goed functioneert. Bij niet goed functionerende combiketels of verouderde cv ketels is de irritatie vaak hoog. U heeft het te vaak koud. Of met de opbrengst van warmwater is het maar matig gesteld. Is het misschien tijd voor een nieuwe combiketel of heeft de cv ketel dringend onderhoud nodig? Kies dan voor een allround leverancier. Er zijn goede bedrijven door heel Nederland te vinden. Het is aan te bevelen om niet zomaar een combi ketel of cv ketel aan te schaffen. Het onderhoud is minstens even belangrijk. Groot voordeel van het kiezen van dezelfde leverancier van zowel ketel als onderhoud is dat uw klantgegevens altijd centraal beschikbaar zijn. Dat scheelt als u een beroep moet doen op de garantie. Of een onderhoudscontract af wilt sluiten. Of bijvoorbeeld als u een storing. Met een simpel telefoontje zijn uw gegevens op het scherm van de medewerker van het warmtecentrum bekend.

Subsidie op uw nieuwe combi ketel of cv ketel

Hoogrendementsketels zijn in een aantal gevallen verkrijgbaar met subsidie. De overheid stimuleert de aanschaf van ketels die besparen op energieverbruik. Voor hoogrendementsketels is dat zeker het geval. De regels wijzigen regelmatig. De meeste bedrijven in cv ketels en combiketels kunnen u wel meer vertellen over de mogelijkheden op subsidie. Voor een nauwkeurig beeld van de nieuwste regels kunt u ook bij uw accountants- of administratiekantoor terecht.

De meest bekende merken cv ketel en combi ketel

Er is een grote variatie aan merken voor de cv ketel en de combiketel. De meest bekende merken in Nederland zijn:

 • Remeha
 • Valliant
 • Nefit
 • Intergas
 • Atag

De bekende Nederlandse bedrijven die zorgen voor de levering en het onderhoud van uw ketel werken met deze merken. Wilt u kiezen voor een minder bekend merk? Houdt er dan rekening mee dat de garantie en onderhoud hierbij wat onzeker kunnen worden. We raden u daarom aan niet alleen te kiezen voor een cv ketel of combiketel met de laagste prijs, maar ook de garantie en het onderhoud goed na te gaan.

Meer informatie over uw cv ketel en combi ketel

Bij de aanschaf en het onderhoud van uw cv ketel of combi ketel is het belangrijk om de juiste keuze te maken. U moet er immers weer jarenlang gebruik van kunnen maken. Wilt u een voorbeeld van een goed bedrijf voor de aanschaf, plaatsing en onderhoud van uw combiketel of cv ketel? Kijk dan op deze website voor meer informatie. U vindt er bijvoorbeeld een concrete aanpak van het cv ketel en combiketel onderhoud.
———————–

doorFrans Kroonmans Posted mei 23, 2016

Interieurbouw op maat; als het precies moet passen

Interieurbouw is een zeer nauwkeurige manier om voor maatwerk te zorgen in situaties waar de ruimte optimaal moet worden benut om te zorgen voor precies afgestemd gebruik. Deze precisie is ook van toepassingen waar een exacte kleur, maat of stijl gewenst is binnen het totaalplaatsje van een ruimte. Maatwerk meubels passen eveneens precies bij de gewenste stijl en zijn geperfectioneerd op stijl, maat, afwerking en kleuren. Maatwerk meubels zijn zorgvuldig gekozen en gemaakt. Bij zowel interieurbouw als meubels op maat is er sprake van een hoge mate van vakbekwaamheid bij de makers. Het maakt de interieurbouwers en meubelmakers veelal tot ware kunstenaars die zorgen voor optimaal gebruikersgemak en een onderscheidende stijl.

Een paar voorbeelden van interieurbouw en maatwerk meubels

Een aantal voorbeelden van toepassingen in interieurbouw en maatwerk meubels;

Amsterdam

-Bij een zorginstelling in Amsterdam werd het onhandig gevonden om iedere keer de handdoeken voor de bewoners te moeten pakken uit een ondiepe kast met een openslaande deur. De kasten waren ondiep, omdat er anders te weinig ruimte zou zijn om de deuren te openen. Deze onhandige modellen zorgden echter voor vertraging en irritatie. De zorginstelling in Amsterdam besloot om de kasten te vervangen door diepere exemplaren. De interieurbouw bestond hier uit het raamwerk met diepere legplanken en een maatwerk schuifdeur. Hierdoor werd de ruimte bespaart die nodig was voor de grote legplanken.

Utrecht

-Een horecabedrijf in Utrecht had een bar die aan vervanging toe was en wilde de stijl van de meubels aanpassen. De interieurbouw bestond hier uit een op maat gemaakte bar met voldoende ruimte om aan te zitten en stellingen voor de drank en het werkmateriaal die op maat waren gemaakt voor optimaal gebruik door het barpersoneel. De maatwerk meubels bestonden uit tafels, stoelen en krukken die precies pasten bij de stijl van deze bar in Utrecht.

Hilversum

-Maatwerk meubels werden gevraagd door een winkel in Hilversum. De winkel in Hilversum had de stijl van het interieur aangepast met maatwerk stellingen en rekken voor kleding. Er ontbraken echter nog maatwerk meubels. Deze meubelen werden uiteindelijk besteld na een adviesgesprek dat uiteraard gevoerd werd op locatie in Hilversum. Hierbij werden maatwerk meubels uitgezocht in de vorm van een tal stoelen en banken die exact pasten in de stijl en de kleuren van het al eerder aangepaste interieur.

Waar wordt interieurbouw zoal toegepast?

De meest bekende toepassingen in maatwerk interieurbouw en op het gebied van maatwerk meubels vinden we bij:

 • Toepassingen in het wooninterieur
 • Maatwerk voor kasten en meubels op kantoor
 • Interieurbouw in winkels
 • Instellingen binnen de zorg
 • Horecagebruik

Meer weten over de mogelijkheden bij interieurbouw en maatwerk meubels?

Wilt u hier meer over weten? Kijk dan eens op de website van Sueters interieurbouw. Hier vindt u uitgebreide informatie over interieurbouw en maatwerk meubels.

doorFrans Kroonmans Posted apr 8, 2016

Woondecoratie Indeco design

Woondecoratie

Indeco Design is een webshop vol met natuurlijke materialen. Unieke ontwerpen op een professionele manier gemaakt. Scherpe prijzen en gemakkelijk online te bestellen. De robuuste houten ontwerpen voor woondecoratie geven je huis een warme uitstraling en zorgen voor een gemoedelijke sfeer. Soms komt een interieur nét even iets tekort. Een mooi accessoire is dan snel toegevoegd en kan de woonruimte heel anders doen overkomen. Indeco Design heeft decoratiematerialen die met de hand gemaakt zijn en je huis een extra mooie look geven. Woondecoratieartikelen zijn o.a.:

 • Spiegels
 • Kapstokken
 • Sieradenhouders
 • Houten plantenbakken
 • Theelichthouders

Woonstijlen en interieurs

Een aantal woonstijlen kunnen met woondecoraties van Indeco Design een andere look geven. Een aantal woonstijlen die hier uitermate geschikt voor zijn:

 • Lodge look
 • Terug naar de kust
 • Country (Landelijk)
 • Stoer en landelijk
 • Scandinavisch

Al deze woonstijlen kun je met woonaccessoires van hout oppimpen. De natuurlijke en professionele uitstraling van de woondecoraties van Indeco geven dus bijna elk interieur een fijne sfeer. Neem nou de:

Scandinavische woonstijl

Deze woonstijl is al jaren populair onder veel mensen. De stijl kenmerkt zich door natuurlijke materialen en rustige kleuren. De strakke vormgeving leent zich prima om wat stoere, houten woonaccessoires toe te voegen. Een prachtige lamp met houten voet of een spiegel met een houten, robuuste lijst geven deze inrichting een perfect aanzien.

Stoer en landelijk

De stoere en landelijke stijl heeft een robuuste uitstraling. Er worden veel houten meubelen gebruikt al of niet voorzien van een grijze waslaag. In overleg met de deskundige meubelmakers van Indeco Design kunnen stoere meubels gemaakt worden. In combinatie met de woonaccessoires krijg je de bekende, robuuste, landelijke stijl.

Indeco

Het zijn niet enkel woonaccessoires die aangeschaft kunnen worden maar ook kun je in overleg met de professionele medewerkers meubels op maat laten maken. Via de webshop kunnen de woonaccessoires die al in voorraad gemaakt zijn, aanschaffen. Voor scherpe prijzen heeft deze veelzijdige shop ook, verlichting in de vorm van:Indeco Boomstam hanglamp

 • Boomstam hanglampen
 • Landelijke tafellampen en vloerlampen
 • En een breed assortiment wandlampjes
 • Solar buitenverlichting
 • Houten tafels en bijzettafeltjes
 • Verrijdbare houten plantenbakken
 • Houten waxinelichtjeshouders

Het is prettig kopen bij deze professionele webshop. Er is passie voor houten meubelen en creativiteit staat voorop. De meubelen en woonaccessoires zijn online op een simpele manier aan te schaffen en kunnen worden betaald met veilige betaalmiddelen. De levertijd is 2 tot 5 werkdagen en via de post.nl.website is je pakket online te volgen.
Neem voor nóg meer inspiratie een kijkje in de webshop.

doorFrans Kroonmans Posted mrt 25, 2016

Kureypro uw groene kunststof oplossing

Kureypro.nl is een bedrijf dat milieuvriendelijke en duurzame kunststof producten op de markt brengt. Zij streven naar een schoon milieu en bescherming van de natuur. Daarom werken zij uitsluitend met milieuvriendelijk kunststof. Het duurzame, milieuvriendelijke kunststof is voor buitengebruik en geschikt voor elke omgeving. De kunststof wordt gemaakt van gerecycled materieel. Dit wordt op een innovatieve en effectieve wijze verwerkt. Hierdoor ontlasten Kureypro het milieu. Bovendien levert het bedrijf en haar klanten een kleine bijdrage aan het verkleinen van de schadelijke kunststof afvalberg en de co2 uitstoot.

Groen kunststof van top kwaliteit

De kunststof producten van Kureypro voldoen aan de strengste eisen die bij wet worden bepaald. De kunststof producten van Kureypro zijn van een standaard kwaliteit. Het materiaal versplintert niet. Het rot niet en verkleurt niet. Ongeacht de weersomstandigheden. De producten zijn goed beschermd tegen slijtage, stoten en waterbestendig. De kunststof moet af en toe goed gereinigd worden, maar is verder onderhoudsvrij. De producten zijn duurzaam en blijven tientallen jaren mooi.

Goedkoopste kunststof van Europa

Kureypro levert de milieuvriendelijke, kunststof producten tegen lage tarieven. De laagste tarieven van Europa. Dit komt door de gewiekste inkoop van grondstoffen en halffabricaten. Na de inkoop worden deze grondstoffen en halffabricaten op een efficiënte wijze verwerkt tot kunststof. De medewerkers van Kureypro zijn deskundig in hun vakgebied en leveren vakwerk. Kortom in dit vakgebied is Kureypro deskundig, kwalitatief en heeft mooie tarieven.

Veelzijdig assortiment van Kureypro

Het kunststof assortiment van Kureypro is zeer uitgebreid. Op de producten pagina kunt u het hele assortiment terugvinden. Van schuttingen tot bloembakken, palen, hekwerken, zandbakken, tafels en nog veel meer. De artikelen kunt u bekijken op de website met foto, bijbehorende beschrijving en afmetingen. Heeft u liever een andere afmeting, kleur of afwijkend model dan kan dit ook. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een offerte aanvragen dan kunt u dit aangeven via het contactformulier, telefonisch of u kunt de showroom van Kureypro bezoeken voor een beter beeld van de producten.

Milieuvriendelijke kunststof balken bij Kureypro

Kunststof balken KureyproIn het assortiment kunt u ook een ruime keuze aan kunststof balken aantreffen. Deze balken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. De balken zijn stevig, duurzaam molestbestendig en stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd. De kleur van de kunststof balken blijft tientallen jaren behouden. Dit geldt ook voor de structuur en vorm. Verder zijn de balken geschikt voor verschillende doeleinden. Zoals voor fundatiebalken, terras, blokhut, berging, tuinhuisje en veel meer.

doorFrans Kroonmans Posted jan 20, 2016

Voordelen kasten op maat

De voordelen

Kasten op maat zijn in de afgelopen jaren steeds meer in populariteit gestegen. Steeds meer mensen maken ze vaak zelf en kopen dan bijvoorbeeld steigerhouten planken in. Bent u niet zo handig? Dan is geen enkel probleem. Veel mensen schakelen dan een vakkundig bedrijf in voor het maken van kasten op maat. Maar waarom eigenlijk? Het is toch veel makkelijker om een standaard kast te kopen te kopen op de woonboulevard of bij de IKEA? Dat klopt, maar kasten op maat bieden ontzettend veel voordelen. Hieronder zijn enkele voorbeelden opgesomd.

1. Uniek exemplaar

Kasten op maatWanneer u een kast gaat kopen bij een meubelzaak dan zult u een standaard kast krijgen. Uiteraard kunt u voor een meerprijs kiezen uit verschillende pootjes en handvaten, maar over het algemeen is het een standaard exemplaar die bij veel mensen in huis staan. Met een kast op maat haalt u iets unieks in huis en weet u zeker dat niemand deze kast heeft. Bovendien zijn kasten op maat vaak veel steviger en gaan ze langer mee dan de standaard kasten.

2. Geheel naar eigen wens

Of u nu een moderne, landelijke of meer een vintage inrichting heeft, uw kast op maat wordt geheel naar eigen wens voor u gemaakt. Hierdoor zal hij perfect in uw interieur passen. Kies bijvoorbeeld voor hoogglans witte deuren bij een modern interieur en voor teakhout voor een landelijk interieur. Ook kunt u kiezen uit honderden verschillende details. Denk aan verschillende handgrepen, pootjes of prachtige LED-verlichting in uw kast. Alles is mogelijk!

3. Kasten op maat passen altijd

Niets is vervelender dan een mooie kast te zien, maar dat hij niet past in uw huis. Hij is simpelweg te groot, te klein of te breed. U heeft bij meubelzaken altijd wel de keus uit verschillende maten, maar dan nog komt het vaak voor dat de kast niet past. Met kasten op maat voorkomt u dit probleem, want deze kasten passen altijd. Het enige wat u hoeft te doen is simpelweg de maten doorgeven en de vakman zal voor u aan de slag gaan.

4. Bepaal zelf de hoeveelheid opbergruimte

Kasten worden vaak gebruik om spullen op bergen. Bij het zoeken naar een nieuwe kast heeft u altijd wel een idee hoe veel opbergruimte u wilt en waar u uw kast voor gaat gebruiken. Wilt u uw kast bijvoorbeeld gebruiken voor kleding op te hangen? Of heeft u juist behoefte aan keukenkasten voor al uw keukengerei? U bepaalt het helemaal zelf!

Kiest u voor een kast op maat?

Bent u overtuigd en gaat u voor kasten op maat? Als u handig bent dan zult u heerlijk zelf aan de slag gang. Bent u niet zo handig? Dan adviseren wij om vakmensen in te huren die al uw wensen kunnen verwezenlijken.